Skip to main content

Despre

Copiii și tinerii sunt o parte importantă a societății noastre și au o voce care trebuie ascultată și încurajată. Și ei sunt parte din schimbare, iar acțiunile lor contează.

De aceea, educarea copiilor în ceea ce privește eficiența energetică reprezintă un pilon esențial al misiunii noastre de a transforma România într-o țară mai eficientă energetic și sustenabilă.

Prin educarea generației tinere în spiritul eficienței energetice, construim o fundație solidă pentru un viitor durabil. Și astfel, povestea România Eficientă merge mai departe.

Viziunea proiectului
copii educatie energetica romania eficienta
ghiduri despre educatie energetica romania eficienta

Pentru a educa generația tânără, prin programul România Eficientă am conceput o serie de ghiduri informative pentru copii și tineri, adaptate fiecărei categorii de vârstă: școala primară, școala gimnazială, liceu și facultate.

Cu ajutorul acestor ghiduri ce oferă informații clare și practice, elevii și studenții pot învăța despre eficiența energetică într-un mod captivant, care să le stârnească imaginația și totodată conectat la lumea reală.

Ghiduri pentru elevi

Pe lângă ghiduri, România Eficientă pune la dispoziție resurse suplimentare de informații, precum infografice și sfaturi video.

Sunt instrumente cu ajutorul cărora lecțiile despre consumul eficient al energiei devin ușoare și atractive.

Resurse multimedia
infografii resursei despre educatie energetica romania eficienta
test cunostinte - romania eficienta

După ce au explorat sfaturile noastre pentru un consum inteligent al energiei, elevii sunt încurajați să-și testeze cunoștințele dobândite.

Este momentul lor de a străluci și de a arăta că sunt adevărați campioni ai eficienței energetice!

Test de cunoștințe