Premii

23 iulie 2020

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Energy Policy Group (EPG) și OMV Petrom au fost premiați pentru proiectul România Eficientă de către prestigioasa publicație The Diplomat, în cadrul Galei The Energy CEO Forum & Awards, la categoria „Programul de eficiență energetică al anului”. Acest premiu recunoaște organizațiile care demonstrează excelență și inovație în managementul mediului și practicile sustenabile de business.

Gala, aflată deja la cea de-a noua ediție, recunoaște și sărbătorește succesul celor mai importante companii, proiecte sau profesioniști din domeniul energetic, iar selecția câștigătorilor se face de către un juriu reprezentat de nume proeminente din sector. Evenimentul a avut loc pe 23 iulie 2020, la Athenee Palace Hilton București.

Premiul a fost înmânat de Zoltan Nagy-Bege, Vicepreședinte al ANRE, către Larisa Cîrlănaru, Senior Expert Proiecte Speciale, departament Public Affairs, OMV Petrom, și Radu Dudău, președinte EPG și coordonator al proiectului România Eficientă.

4 decembrie 2019

Energynomics, una dintre cele mai importante publicații de profil, a recunoscut importanța proiectului România Eficientă, în cadrul Galei energynomics Awards, care a avut loc pe 4 decembrie 2019, la Centrul Militar Național din București.

Astfel, Energy Policy Group (EPG) și OMV Petrom, sponsorul principal al proiectului România Eficientă, au fost premiați la categoria „Eficiență energetică”. Acest premiu recunoaște organizațiile care au implementat un proiect remarcabil de eficiență energetică la nivel local sau național – prin economia de energie economisită, prin impactul favorabil asupra afacerilor și mediului, prin finanțarea atrasă și prin performanța în comunicarea proiectului ca un model de referință de bună practică.

Premiul a fost înmânat către Radu Dudău, președinte EPG și coordonator al proiectului România Eficientă, și Franck Neele, Membru al Directoratului OMV Petrom.