Skip to main content

Eficiența energetică e un concept care poate sună complicat, însă este despre lucruri simple.

Cu ajutorul sfaturilor din aceste ghiduri ce oferă informații clare și practice, adaptate fiecărei categorii de vârstă, elevii și studenții pot învăța despre eficiența energetică într-un mod captivant, care să le stârnească imaginația și totodată conectat la lumea reală.

Lecțiile sunt ușor de aplicat oricând și oriunde, astfel încât pot să devină obiceiuri pe termen lung de consum responsabil al energiei. De la economisirea banilor la protejarea mediului, ghidurile îi educă și le dă puterea să facă o diferență pozitivă în casele, școlile și comunitățile lor.

Beculeț și planeta eficientă

Ghid de consum inteligent al energiei pentru elevi din școala primară

Elevii din clasele I-IV se vor îmbarca alături de Beculeț într-o călătorie fascinantă pe Planeta Eficientă, pe care trebuie să o protejeze de risipa de energie. Ei vor învăța din acest ghid, plin de ilustrații colorate și sfaturi interesante, că acțiunile lor, oricât de mici ar fi, pot face o mare diferență. La final, vor deprinde SUPERPUTEREA de a consuma eficient resursele de energie, astfel încât planeta să rămână curată și sănătoasă.

BECULEȚ supereroul României Eficiente

Campionii eficienței energetice

Ghid de consum inteligent al energiei pentru elevi din școala gimnazială

Acest ghid este conceput ca o resursă plăcută și informativă de informații privind eficiența energetică pentru elevii de clasele V-VIII. Prin sfaturi și informații utile adaptate vârstei și intereselor lor, vor înțelege impactul pe care acțiunile lor îl au asupra bugetului familiei, precum și asupra mediului. De asemenea, copiii vor înțelege mai bine rolul lor în protejarea planetei și vor fi motivați ca prin acțiunile lor să facă o diferență.

campionii eficientei energetice - romania eficienta

Maeștrii jocului de eficiență energetică

Ghid de consum inteligent al energiei pentru elevi de liceu

Prin intermediul sfaturilor din acest ghid, elevii de liceu sunt ghidați să facă alegeri informate în privința consumului de energie, înțelegând că acțiunile lor pot duce la beneficii concrete pentru bugetul familiei lor și pentru mediu.

De la sfaturi de consum zilnic al energiei într-un mod responsabil la trucuri tehnologice inteligente, acest ghid îi va ajuta să înțeleagă puterea eficienței energetice. Elevii sunt încurajați astfel să contribuie la construirea unui viitor durabil.

maestrii eficientei energetice - romania eficienta

Liderii eficienței energetice

Ghid de consum inteligent al energiei pentru studenți

Cu ajutorul acestui ghid, studenții vor înțelege mai bine de ce contează atât de mult eficiența energetică. Ei vor explora beneficiile pe termen scurt, precum și pe termen lung ale consumului eficient de energie. De asemenea, vor obține informații care să le dea putere să aibă un control mai bun asupra viitorului lor.

Trecutul nu mai poate fi schimbat, dar împreună putem schimba viitorul, iar contribuția lor este foarte importantă.

liderii eficientei energetice - romania eficienta