Skip to main content

Promovează eficiența energetică în România. Este coordonatorul unui proiect privat, de interes public național, derulat  în parteneriat cu OMV Petrom – România Eficientă, care se desfășoară din 2019,  prin campanii de informare și educare, cât și prin realizarea unor proiecte concrete de renovare aprofundată în școli publice din diferite regiuni ale țării.

Profesionistul, pe care Teodora VASÂLCA, Content Manager EM360 Group și Fondator NewsEnergy, l-a prezentat și premiat pentru profesionalism, dedicare și performanțe la Gala InvesTenergy, este Dl. Radu DUDĂU, Director Energy Policy Group.

Premiul a fost ridicat de colega Dlui Dudău de la EPG, Denisa Diaconu – Policy Analyst. Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Radu Dudău! Respect și prețuire!

Radu Dudău este conferențiar universitar  și co-fondator, director al Energy Policy Group, think-tank specializat în politici energetice și strategie energetică. A fost cercetător și director adjunct la Institutul Diplomatic Român al Ministerului Afacerilor Externe, precum și directorul Departamentului de Cercetare şi Analiză din cadrul Institutului Diplomatic Român (MAE).  A fost bursier Fulbright la Harvard Kennedy School of Government (februarie – mai 2011), cu un proiect de geopolitică a energiei în Bazinul Mării Negre. A fost, de asemenea, bursier la universitățile Oxford (1999-2000) și Pittsburgh (2004) și a efectuat un stagiu de cercetare la Institutul Danez de Relații Internaționale (DIIS) din Copenhaga, ca fellow al New Europe College, în 2006.

sursa: investenergy.ro